Hitta en partner

Hitta en partner

Att finna kärleken är det många som längtar efter. Nu finns det här på blygmodig möjlighet för er som är blyga, introverta och högkänsliga att söka efter en partner!

Hur fungerar det?
Det är väldigt enkelt! Du knåpar bara ihop en presentation om dig själv i kommentarsfältet här nedan där du berättar vem du är och hur man får kontakt med dig. Eller så kikar du på de som skrivit innan om det är någon bland de du skulle vilja kontakta. Tänk på att inte skriva privata saker eller din privata e-post/Facebook eftersom vem som helst kan komma åt denna sida. Din kommentar kommer inte publiceras direkt eftersom jag alltid godkänner alla kommentarer först.

Vill även påpeka att detta är en hemsida för blyga, introverta och högkänsliga. Skriv därför in vilken av dessa du identifierar dig med eller om du upplever sociala sammanhang som svåra. Står inget sådant i annonsen kommer den inte att godkännas. Annonser som söker efter rent sexuella kontakter godkänns inte.

Glöm inte att ange en epostadress i själva kommentaren så att de som vill skriva kan komma i kontakt med dig! Skriv också epostadressen på följande vis; namn (@) mail.com, detta för att undvika spam.

Önskar er alla lycka till!