Hitta nya vänner

Hitta nya vänner

För dig som vill söka partner finns det nu en egen sida för det, klicka här för att komma dit. 

För blyga, introverta och högkänsliga kan det många gånger vara svårt att få förståelse från omgivningen och tyvärr känner sig många ensamma och missförstådda. Att få utveckla djupa och meningsfulla relationer är ett av de viktigaste behoven för den tysta och känsliga personen. Därför finns denna sida på Blygmodig som en möjlighet för att knyta nya kontakter med andra likasinnade. Här hoppas jag att du finner någon att samtala med som förstår dig och som du kan samtala på ett djupare plan och dela vardagens ljuspunkter och motgångar med.

Hur fungerar det?
Det är väldigt enkelt! Du knåpar bara ihop en presentation om dig själv i kommentarsfältet här nedan där du berättar vem du är och hur man får kontakt med dig. Eller så kikar du på de som skrivit innan om det är någon bland de du skulle vilja kontakta. Tänk på att inte skriva privata saker eller din privata e-post/Facebook eftersom vem som helst kan komma åt denna sida. Din kommentar kommer inte publiceras direkt eftersom jag alltid godkänner alla kommentarer först. Om det dröjer med godkännandet beror det antingen på att du inte uppfyller kraven, se nedan, eller (mest troliga) att jag är på mitt arbete där vi jobbar dygnspass och då godkänner jag aldrig kommentarer under de dygnen.

Vill även påpeka att detta är en hemsida för blyga, introverta och högkänsliga. Skriv därför in vilken av dessa du identifierar dig med eller om du upplever sociala sammanhang som svåra. Står inget sådant i annonsen kommer den inte att godkännas. 

Glöm inte att ange en epostadress i själva kommentaren så att de som vill skriva kan komma i kontakt med dig! Du kommer alltså behöva skriva din e-postadress två gånger. Skriv också epostadressen på följande vis; namn (@) mail.com, detta för att undvika spam.

Önskar er alla lycka till!

Uppdatering 1/10-2015
I och med uppdatering av hemsidan och flytt till ny adress i kombination med en del strul lyckades jag inte rädda det arkiv som fanns på min tidigare Hitta Nya Vänner sida. Jag ber hemskt mycket om ursäkt till alla er som skrivit på den. Ni är varmt välkomna att skriva en ny annons här på Blygmodig istället!