Mindful tapping

Mindful tapping

Upplever du dig begränsad av negativa tankemönster? Känner du dig väldigt obekväm i sociala sammanhang eller att de tar mycket av din energi? Har du en känsla av att inte vara tillräcklig som du är? Önskar du ökad självkärlek och att kunna känna mer frihet i dig själv och runt andra? Längtar du efter mer lugn, trygghet och positiva känslor i ditt liv? 

Då skulle Mindful tapping definitivt kunna vara något som kan hjälpa dig på din resa!

Mindful tapping är ett koncept som vilar på somatisk mindfulness, alltså att känna hur det känns i kroppen när man fokuserar på sitt problem, samtidigt som man använder sig av olika enkla och effektiva metoder som lugnar ner nervsystemet. Detta sätt gör att problem kan transformeras på djupet så till den grad att de inte längre upplevs som problem. Mindful tapping är inte ännu ett koncept i mängden utan detta bidrar till varaktig förändring och hjälper dig uppleva mycket mer frihet, trygghet och harmoni i livet. Det bästa med detta koncept enligt mig, förutom att det är väldigt effektivt och transformerar på djupet, är att det också ett utmärkt självhjälpsverktyg. Jag brinner för att stötta mina klienter att hitta sina egna styrkor och presentera stärkande verktyg som de kan ha med sig genom livets alla skeenden. Mindful tapping är definitivt ett sådant verktyg. Metoderna som ingår i konceptet vilar på en gedigen vetenskaplig grund. Mer kring Mindful tapping och forskningen bakom hittar du på mina lärares Ann-Sofi och Kjell Forsbergs fina hemsida.

Sedan juni 2019 är jag certifierad Mindful tapper steg 2 och du kan boka en session med mig genom att maila mig på blygmodig@gmail.com. En session tar 60-90 minuter och kostar 800 kronor för 60 minuter och 1200 kronor för 90 minuter. Jag fakturerar med Frilans finans.