Om blygmodig

Om blygmodig

IMG_20160828_101535Blygmodig är tänkt att vara en oas för den tysta och känsliga personligheten.

Blygmodig vill vara en hemsida som tar upp det positiva med att vara tyst som motvikt till samhällets negativa fokus. Många går idag med en känsla av att de är fel för att de är mindre pratsamma och timida än andra. Det är på tiden att den tysta och känsliga personligheten får komma upp i ljuset och att blyga och introverta får räta på ryggen!

Blygmodig är också en hemsida där man kan finna stöd och hjälp med saker som kan vara svåra när man är blyg och introvert. Du får gärna kontakta mig på min mail: blygmodig @ gmail.com så försöker jag hjälpa till så gott jag kan.

Jag som driver Blygmodig heter Helena och är 29 år. Sedan våren 2014 är jag examinerad socionom. Jag har alltid varit den blyga och ofta fått höra att jag behöver ändra på mig. För ett par år sedan insåg jag att det inte alls var något fel med min personlighet och att det behövdes ett nytt perspektiv i samhället. Det var då jag startade denna hemsida, som då hette Blyga Myran, och sedan dess har jag hunnit med både gruppchattar, en studiecirkel, en skaparhelg och bloggat väldigt mycket.