Blygmodig är tänkt att vara en oas för den tysta och känsliga personligheten.

Blygmodig vill vara en hemsida som tar upp det positiva med att vara tyst som motvikt till samhällets negativa fokus. Många går idag med en känsla av att de är fel för att de är mindre pratsamma och timida än andra. Det är på tiden att den tysta och känsliga personligheten får komma upp i ljuset och att blyga och introverta får räta på ryggen!

Jag som driver Blygmodig heter Sofia och är 27 år. Jag har alltid varit den blyga och introverta och har ofta fått höra att jag behöver arbeta med min blyghet för att våga synas mer. För ett par år sedan insåg jag att det inte alls var något fel med min personlighet och att det behövdes ett nytt perspektiv i samhället. På denna sida vill jag därför lyfta information om att vara blyg och introvert.